Vertrek & aankomst

Voor al diegenen die het wensen, wordt er zoals gewoonlijk, gezamenlijk naar de Hoge Rielen gereden. Het materiaal (bagage en fietsen) wordt in een vrachtwagen geladen en naar ginder vervoerd.

We vertrekken op zaterdag 22 juli om 13.00u aan Transport Bevers (magazijn Heihoefke); de vrachtwagen zal vanaf 12.45u klaarstaan om in te laden en rijdt door om 13.00u. Er  zal iemand jullie opwachten bij de vrachtwagen. Willen jullie je wel even melden als je bagage in de vrachtwagen is gezet, zodat we duidelijk weten dat iedereen er is, als we vertrekken.

Bij aankomst in de Hoge Rielen is er parking 3 (zoals vorige jaren) voorzien voor ons paviljoen (De vossen nr. 11). 

Op donderdag 27 juli om 13.30u kunnen jullie terug afgehaald worden in de Hoge Rielen. De vrachtwagen voor de bagage zal dan ook voor het paviljoen staan om alles terug te brengen.

 

Wegbeschrijving

Over de wegbeschrijving is nog wat onduidelijkheid. Er zijn wegenwerken tussen Gierle en Tielen en het is dus onzeker of je langst daar kan rijden.

Er zijn 2 mogelijkheden om naar de Hoge Rielen te rijden:

  1. Vanuit Sint Lenaarts, naar Oostmalle, verder naar Beerse, aan de verkeerslichten rechts, richting Gierle. Rond de kerk van Gierle richting Tielen nemen.
    OF
    Vanuit Sint Lenaarts  naar Oostmalle, verder naar Wechelderzande, Lille en van daaruit naar Gierle en dan weer richting Tielen.

  2. Aan de kerk van Tielen links richting Turnhout (vanaf hier staan er bruine wegwijzers met vermelding  “de Hoge Rielen”. Aan de hoofdingang van het domein ga je links dan neem je de 2de parking met vermelding: “parking 3”  en “sporthal”.

 

Opgelet, geen bezoekjes van ouders: je bent zelf misschien ongerust, maar als je te pas en te onpas daar aankomt, dan onderbreek je misschien activiteiten, en maak je het voor je eigen kind of voor andere kinderen wel moeilijk, omdat hun ouders er niet aankomen. Heb je het moeilijk, ben je ongerust of wil je iets vragen, kan je ons altijd bellen (zie lijstje met telefoonnummers)